Prima pagina   Despre noi   Cine suntem

Cine suntem

 

Istoria fondurilor de investitii de la noi din tara incepe in anul 1993, cand Guvernul Romaniei a oferit cadrul legal necesar.

Debutul in acest nou segment financiar a fost caracterizat de mult entuziasm, manifestare a dorintei impetuoase de diversitate. Au urmat tatonarile, cautarile si uneori chiar nereusitele inerente oricarui proces in dezvoltare. Acestea au dus la nevoia unui cadru de organizare mai clar, care sa restaureze echilibrul intre inovatia financiara si protectia investitorilor.

Acest lucru a devenit posibil prin infiintarea unui organism cu atributii de administrare si reglementare, care autorizeaza si verifica activitatea tuturor fondurilor. ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiara) indeplineste in prezent acest rol.

Noi ne-am nascut in anul 2000. Numele pe care l-am avut la inceput a fost SG Asset Management  SAI, fiind filiala a Société Générale - Asset Management Paris. Ne-am pus pe treaba si in anul urmator am lansat primul nostru fond, BRD Simfonia.

L-am numit asa pentru ca am vrut sa va impartasim viziunea noastra si felul in care vedem lumea fondurilor de investitii.

Ca o orchestra in care fiecare instrument are o parte importanta de interpretat - si fara de care nu s-ar putea obtine acea armonie minunata pe care ne-o ofera fiecare concert.

Dupa cativa ani am mai lansat cinci fonduri: BRD Obligatiuni, BRD Actiuni, BRD Diverso, BRD Euro Fond si BRD Index

In anul 2015 un nou fond se alatura celor 6 din portofoliu. BRD USD Fond fiind si primul fond in dolari administrat de noi.

Din anul 2008 ne numim BRD Asset Management SAI (detinuta majoritar de catre BRD - Groupe Société Générale) si suntem mandri de realizarile pe care le-am avut de-a lungul prezentei noastre in lumea fondurilor mutuale.

Va multumim ca sunteti aici!

Informatii fiscale

BRD Asset Management SAI SA este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 23680.
Cod fiscal (C.U.I.): 13236071
Registrul Comertului: J40/7066/2000
Numarul Registrul ASF: PJR05SAIR/400010
LEI: 54930005ZVUN4PCRPI85

Depozitar: BRD-Groupe Société Générale  
Sediul Central: Bd. Ion Mihalache nr. 1-7, sector 1, Bucuresti
Tel: 0213016100
Sediul Metav: Str. Biharia nr. 67-77, Sector 1, Bucuresti
Tel: 0212008377

Link-uri utile

www.brd.ro

www.asfromania.ro

www.aaf.ro

Alerte de Sancțiuni Internaționale

Prevenirea spălării banilor

Grupul de Actiune Financiara Internationala GAFI/F.A.T.F.

Comitetul MONEYVAL  

Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor