Alexandru Combei
Alexandru Combei

Cu o experinta de peste 15 ani in domeniul financiar, Alexandru administraza portofoliul fondurilor BRD AM.  Isi doreste ca prin articolele scrise pe blog sa contribuie la educatia financiara a tuturor celor care sunt mai mult sau mai putin experimentati in domeniu. Cu totii trebuie sa facem fata provocarilor dinspre lumea financiara din ce in ce mai complexa, iar comentariile lui ar trebui sa faca putina lumina in acest sens.

Bogdan Tudosie

Cu o experienta de peste 10 ani in vanzari si tranzactionare piete financiare, Bogdan organizeaza si coordoneaza activitatea de vanzari in cadrul BRD Asset Management. Este o persoana creativa si pozitiva ce aduce valoare adaugata echipei atat in relatia cu investitorii cat si la nivel de animare si motivare a fortei de vanzari.

Bogdan Tudosie
Eugenia Sotir
Eugenia Sotir

Cu o experienta de peste 8 ani in asset management, Eugenia  coordoneaza activitatea de marketing in cadrul BRD Asset Management. Creativitatea si energia Eugeniei aduc valoare adaugata echipei prin proiectele realizate cat si prin tehnicile de implementare.